Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
jedine co na to mohu rict . . . . souhlas
Tvá slova se zařezávají do mysli, vzbuzují ve mě pocit, který mě ovládá když se ráno kolem sebe rozhlédnu.
Flegmatik: no je mi lito, ale Vladimira neznam :)
maxicka: ja mam ale dreveny ruce! :( a slepi oci to je ale pech! No porad se me drzi :)
Láska ať na věky proudí v tobě!
Snad jednou dojdeš odpuštění
a odpustíš konečně i sobě.
Bolest a trýzeň ať opustí tvé tělo
a lež nechť věčnému spočinutí najde.
Snad smrt jednou bude slast,
však život je mím potěšením.