Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
mě to připadá jako takový životní regule zahalený v básnický slovo
ovšem s těma regulema se příliš neztotožňuji a to slovo na mne působí dosti křečovitě
roztáčím svůj kolovrat
ovšem originálněji
myslím
hm...
tak tohle taky ne
sakra asi bych to potřeboval s hudbou jelikož jinak
mi to fakt připadá jako udusané klišé bez špetky originality
no složil si to pěkně
ale velkej šlágr to asi nebude
nevidím v tom nic originálního přijde mi to jak
nějaký normalizační country
ovšem třeba to je z hudbou skvělý
ale text sám osobě nezaujal
"vyzouváš mě ze vzpomínek
z těžkých mraků"
moc dobrá pasáž.
líbí se mi první strofa.
(nemám rád růžovou)
tak tohle se mi líbí,
někdo by mohl namítat že je to patetické
alě mě to sedlo je to výstižné mám chuť toho všeho na jazyku.