Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
pěkné
Jestli tim chceš naznačit že se mstim za tu dvojku tak seš na omylu.
Protože jak sem se díval tak ty často dáváš pětky, čtyřky a podobně.
Takže za tu dvojku sem rád. Že bych mohl od tebe dostan jedničku sem nepředpokládal.
Ten vypínač se mi nelíbí protože je tam všechno bílí.
Takovej zelenej.
A na pravo nejde rozlišit vypínač od stěny.
To je nějak tvarově změněný nebo to je vyfocený takhle jestli jo tak co to je???????
Pěkně ti to svítí.
pěkný
blee
nic moc
To vypadá jako popelnice,do který chce ten chlap vlíst.
Hm.
Tom asi dalo práce co?