Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
...
Zas tak pesimistickej bych nebyl,ale na hlas to asi není.
Jsem docela překvapen.. Ale musím říct,že je v tom zase ten jedinečný style..za který 5 dát můžu..