Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
já bych dala
vůbec se mi nechce vstávat z postele
a přesto vím...... a tak dále
jo a ještě na konci máš ztracím... nemělo tam být ztrácím? Jinak se mi to moc líbí!
Dík to jsem ráda :-)