Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
zadna originalita tematu - provedeno kvalitne
ouky douky ja jsem zase trochu prifetlej - tak se necil .o)
http://www.totem.cz/enda1.php?a=68041
borec co kouri :oDDDD jezis marjaaa - kdyby si radsi nic nenapsal bylo by to lepsi
ooo dekuji za uvitani .o)) to si snad ani ...
ctes? a ja mel za to, ze si jen prohlizis obrazky. .o)))
Protiúder? A proti komu? :o)
ahoj kelluskooooo, ja k tomu jeste pridam hip hip huraaaaaaaaa .o)))))))))
japa se mas? Ze se ani neozves? Uz mas zenicha? Drogy jeste prodavas? .oDDDDDDD
z ulice vůně vlhké konírny
záclona mělce dýchá
jako by někdo odešel oknem
totot me dostalo