Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
perfis, spica
malicko kdyby to bylo svetlejsi a bez ty vetve
kdyz jsem ji videl poprve, tak me napadlo to same jako hudsona, ale i tak je to v pohode
presel si bludny koren .o)))