Provozované WEBy:   Totem.cz |  Čítárny |  Český film |  Seaplanet |  Humor/Hry/Flash |  Flash CHAT    Chcete svůj WEB? Napište nám 
Zpět na úvodní stranuISSN 1214-3529
Úterý 13.8.
Alena
Zde se můžeš přihlásit jméno:
heslo:
nové 

 Co se má zobrazovat 

Příspěvky
Kolekce
Autoři
Poznámky
Vyhledat příspěvek
 Seznam všech rubrik
Seznam rubrik
Próza
Poezie
Zpovědi, pocity
Miniatury,blbůstky
Recenze, názory
Překlady
Fotografie
Výtvarno, kresby
Grafika
Comics
Multimédia
Mluvené slovo
Hudba
Film
Divadlo
Co? Kdy? Kde?
Mystika, filosofie
     Filosofie
     Náboženství
     Duševno, mystika
     Literatura, odkazy
Citáty
Vtipy
Cizojazyčný koutek
Odpadkový koš
Soutěže na Totemu
  

  
 Zajímavé odkazy
 Redakce Totemu
 Seznam Anket 
 Společná tvorba
 

 Tvé další možnosti

 Publikovat nový příspěvek
 Publikovat foto, obrázek
 Publikovat formulářem
 NápovidaNápověda

 Pomůžeme, poradíme

Potřebujete-li radu, napište nám zprávu na redakce.totemu@gmail.com
   


Psi vino
Poetikon
Okamzik

 
 
Vyhledat poznámky podle:
1.Přezdívky: 2.Obsahující slovo:

 
Nejnovější poznámky u příspěvků: 2.strana
 
Typ zobrazení: nejnovější poznámky vlastní poznámky poznámky u vlastních příspěvků
U příspěvku:MÍ MRTVÍ (halóó, Anále, kde jsi, tady slavíme 16800 !!!!
j.f.julian (Stálý) - 4.8. > hejtře, já anonymy nečtu, což už bys mohl vědět, KDO SE NEUMÍ PŘIHLÁSIT, ten mi nestojí za pozornost!
Na Totemu je jen jedna výjimka a tou je Bohuňa Housková, protože je na mě laskavá už 20 let, a taky proto, že je to AUTISTKA!😁😀zkus to u Zeandricha, ten má nervy jako špagáty, ten si s tebou možná bude povídat! Ke mně už nelez, nebo tě Bohuňa pokouše! Ona nesnáší konkurenci! A ještě tě varuju-NE ABYS MĚ CHVÁLIL, to by ti dala na prdel!💩
U příspěvku:MÍ MRTVÍ (halóó, Anále, kde jsi, tady slavíme 16800 !!!!
j.f.julian (Stálý) - 4.8. > analfagot> 😺Mládenče ledva ovousený, já jsem Rusko a ty jsi NATO!
Já tě varoval, abys své dílko neposouval dopředu a získal tak nečestnou převahu nad mým, už upozaděným dílkem, že budu muset recipročně udělat to samé👹.
Ty jsi neposlechl a opravdu jsi mě málem dohnal, což jsem samozřejmě nemohl nechat jen tak😺.
Ale, já ti to přeju, myslím tu zvýšenou čtenost, ne že ne, když nám Bohuňa předvídala tak 5 čtenářů, tak jsem doufal, že jich bude aspoň 10❤️, a zřejmě ta její nepřejícnost nám zajistila pozornost.
Já osobně si nemyslím, že zrovna tato báseň si zaslouží tolik pozornosti, na mé současné hitparádě je momentálně číslem 1 báseň Rudé šípky; na internetu je to pak nově upravená báseň Obraz Van Gogha, a ani nevím jestli je tady-kdyžtak jí sem vložím, aby Bohuňka měla novou motivaci🤩😍
U příspěvku:MÍ MRTVÍ (halóó, Anále, kde jsi, tady slavíme 16800 !!!!
Čtenář - 4.8. > analfagot> neurážej kopr kreténe!
U příspěvku:MÍ MRTVÍ (halóó, Anále, kde jsi, tady slavíme 16800 !!!!
analfagot (Stálý) - 4.8. > Jaromíre, nechápu to👿
už jsem byl jen 100 čtenářů za tebou, a teď už zase ztrácím 600🤕
KOHO SI PODMÁZ-KDO TĚ TLAČÍ?
že tys koupil po Libresu, Literu i Totem, jinak to neni možný👹👹👹
To je nečestný a nesportovní😛
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 4.8. > čtenář> Až spravedlivá petula vyvede pryč z totemu tyhle hloupé rasíky, jistě se vrátějí všichni dávní, dobří uživatelé. Zlaté časy totemu se vrátí, už se to blíží, už se to blíží, hurá!
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 4.8. > PřilítliMimozemšťani> SPRÁVNĚ, VYVRAŽDIT, TEPRVE PAK VÁM BUDE S JULOU A ZENDRICHEM NA SVĚTĚ DOBŘE. VYVRAŽDIT!
U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
j.f.julian (Stálý) - 3.8. > anae> děkuju,j.
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 3.8. > PřilítliMimozemšťani> 





Je sice krásné, že je svoboda vyznání, ale stejně jsou některé filosofie více společensky přijímané a jiné jsou nežádoucí. Kupř. v akademické sféře člověk může přiznat křesťanství, židovství a materialismus. To jsou povolené formy tzv. duchovna. Všechno jsou to bezvěrecké formy, které ve skutečnosti neuznávají ducha a jeho nesmrtelnost. Protože jsou to kosmologické nesmysly. Jestli někdo věří na jeden život, po kterém někde stráví věčnost, tak je rozhodně kosmologicky necitlivý. Až hovado a kopyto, nějak si nedokážu pomoct.
Nebude ho to jako mrzet v té věčnosti, nebude chtít ještě něco jiného, než si s harfičkou lézt s andílky na nervy na obláčku? A co ty umučený miminka? Ty tam jako taky harfičkujou? Neskutečná demence a idiocie, až to mlátí do dveří. A nebo že by Jehova teda nakonec všechny profackoval a vzkřísil? Takové debility jsou povolené, to nikdo nekritizuje.

Ale cokoliv s esoterikou, metafyzikou, reinkarnací, mimosmyslovými schopnostmi, magií a mystikou … špatně, to je vysmívané, pronásledované. Přitom jedině takoví jsou doopravdy věřící, protože nejsou kosmologická hovada, protože se nad tím aspoň zamysleli. Když je duch věčný, tak se reinkarnuje, to snad dá rozum, ne?

Ale to je zakázaná neakademická forma víry a spirituálního přesvědčení. Právěže je to skutečné a živé, tak je to dokonalé tabu v jakékoliv sféře veřejného života, která by byla oficiálně podporovaná.
Takže prakticky vládnou bezvěrci. Kdo věří na jeden život, je pro mě bezvěrec, protože se nad tím nikdy ani reálně nezamyslel. Už mi přijde jedno, jestli je to materialista a ateista a nebo křesťan. Nikdo z nich nemá ambice reálně měnit budoucnost k lepšímu a nemá vědomí věčnosti, tudíž nemá ani odvahu, důvod a kapacity bojovat proti reálnému zlu.

Ale takoví vládnou.
Přičemž, máme svobodu vyznání, ale oficiální povolený názor je bezvěrství.
To by chtělo malilinkato s těmi filosofiemi zahýbat, protože věřící člověk, který se logicky podle reálií jak fungují snaží dodržovat základní etické kánony, tak je v této narcistické bezvěrecké a egoistické společnosti extrémně zatěžován.
A kdyby se frackům ve škole vysvětlilo, ať se snaží chovat co nejlépe pro svou další inkarnaci v té stejné společnosti, kde teď jsou a že jestli budou naschvál dělat peklo, pěkně si to v nějakém dalším životě beze zbytku sežerou, ono by ty malý dětičky přešlo dělat naschvál peklo.

K tomu je ale samozřejmě nutný vědecký výzkum a potvrzení těchto realit.
Jenže akademickou sféru mají v pařátech bezvěrci.
Zamotané kolečko, které vyřeší depopulace.

Protože to by vyžadovalo takový postup – svrhnout nacisty a zavést skutečně nezávislou vědu. Přičemž, věda přijde jen na to, co zkoumáme a záleží na tom, kdo zkoumá. Nikdy nebude totálka nezávislá. A pak tedy prokázat, nebo neprokázat reinkarnaci.
Mno – je na tohle čas nebo co?



U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 3.8. >








Když se v současnosti vyvaluje satanismus na povrch a je vidět, tak je naděje, že skutečně skončí. Ale musí k tomu být reálná transformace tohoto světa, ve smyslu že existuje i plán z vyšších pater kosmu, že se vymění složení lidské populace.

Dlouhá tisíciletí to tu fungovalo tak, že tu byla škola, nebo vězení pro nějaké duše, které tu musely absolvovat svoje lekce, nebo tresty. Jakmile se duše něco naučila, nebo odpykala, šla pryč a místo ní přišly nové špatné duše. Nikdy se tu tedy napravení hříšníci, nebo vyškolené duše nezdržovaly, šly dál a pryč. Proto nebylo možné, aby se lidská rasa jakkoliv pročistila a napravila. Dobré duše udělaly školu a šly pryč, nevracely se. Místo nich přišli další, hříšní a nevyučení. Proto je lidská rasa pořád tak nízká a zlá. A bez šancí na nápravu.
Pokud se to má změnit a existuje plán na předělání tohoto světa, musí existovat i ten plán z vyšších sfér, že se tu začnou rodit duše vyšších hodnot s vyšším vývojovým plánem, kde je spiritualita normálka. Kde fakt ale už kurva vyhoďte všechny ty křesťanství a islámy a žiďáctví a materialismy, děláte si prdel????? Co to je za odpad, to někdo myslí vážně? Možná že Ježíšek to myslel dobře a kázal něco, co dávalo smysl, ale když církev vykopla na nějakém koncilu ve 4. století reinkarnaci, tak kde to jsme? To je výsměch!
Přičemž, jestli se má duše vyvíjet ve vyšším plánu, tak nemůže každý život strávit minimálně první polovinu hádáním se s nekonečnými davy dementů, co vyznávají úplné hovadiny, zkroucené pitoreskní ideologie. To neumožňuje vyšší vývoj!

Pokud tu ten plán na vyšší vývoj není, tak je před námi myslím si už jenom zničení a nebo kyborgizace. Jestli to tu má být kalný průtokáč dál, tak s mírou demence, satanismu, vyšších zlých her z vesmírného prostoru a přemíry techniky již není šance na nic dobrého.
Protože dobří lidé jsou v menšině, vždy byli a budou, v současnosti nemají sebemenší šanci se jakkoliv obrodit proti děsivé převaze nacistů a bezvěrců.

Existují tu velice propracované programy na udržování zla.
Jeden z nich je Bůh. To má být nějakej šmejd, co to tady prý řídí. Vše je jeho vůle, tak to chce.
Takže lidi místo toho, aby měnili společnost podle svého, tak veškerou iniciativu a mínění a případné etické průsery hodí na tuhle přiblblou vymyšlenou personu.
Neuvěřitelná odevzdanost běžného lidu, kdy ví, že je malý a nicotný a vše řídí Bůh. Taková demence si zaslouží brutální utrpení, jen co je pravda.
Věřící debílek si myslí, že když to tady poctivě odtrpí, půjde do nebe. Nasrat. Já bych takového blbečka taky do nějakého nebe nepustila, ač to místo musí být nejhorší peklo vůbec.
Nevěřící debílek si myslí, že se na tohle všechno může vykašlat, pouze se snaží co nejpohodlněji bez pozitivních zásahů do společnosti přežít a myslí si, že po smrti bude mít pokoj a nikdy ho nic nedožene, protože nebude existovat. Nasrat. Takovou svini prohnat peklem a pak zpátky do inkarnace.

Mezitím nám tu vládne úpadek po pádu Atlantidy, odporné reptiliánské zrůdy, nějaké satanistické elity, satanismus jede, satanismus je ta pravá víra těchto zrůd. Kvůli tomu se tento dříve vyspělý svět zřítil ze stavu andělského ráje s vyspělou civilizací na školu pro zlé duše s nízkou úrovní. Jenže dřív to nebylo tak vidět, ten satanismus.
To nebylo na povrchu jak hnusný hnisající vřed jako dneska, ne to bylo pěkně v podkoží, zatuhlé a ukryté. To nad satanisty byla vrstva ctihodných duchovních a politických vůdců, která jejich zločiny přikrývala, veřejnosti se nic neukazovalo, nic nebylo vidět, nedalo se s tím bojovat. Jen všude vládlo zlo a byla to vůle Boha.
To dneska se máme parádně a to, že se tyto excesy se satanisty dějí je možná dobré znamení. Všechno to zlo se vyšklebí na povrch, pak to něco sejme a zničí většinu lidstva a pak začne nový věk.

Je to naděje, ale musí se s tím skutečně dít i ta inkarnační proměna obyvatel této populace. Že dobré kusy se tu budou kumulovat a nepůjdou dál. Pryč naopak budou odcházet šmejdské duše.
Místo trojčlenky do zblbnutí se tu začne probírat vyšší matematika, kdyby toto měla být základka, co se mění na střední školu, nebo něco takového.

Vymění se tu pojetí odpovědnosti za společnost. Vykopne se divná sadistická zrůda Bůh a přijme se odpovědnost za to, co se tady děje. To se stane skrze normalizaci učení o reinkarnaci (fakt už mě to nebaví, doslova mě to nebaví… ty demence o jednom životě), takže všichni bez kosmologického citu se zaostalým duchovním vývojem půjdou pryč.
Jenže reinkarnace a její učení skutečně sama o sobě taky nic neřeší, záleží na tom, jak je pojatá. Kupř. klasická východní reinkarnace je pojatá archaicky pasivně v hinduismu, kde se věřící musí smířit s tím, že se neustále bez možnosti nějaké změny cyklicky rodí do zrůdné nespravedlivé společnosti, kde je všechno dáno. Spravedlivost má nahrazenou tím, že pokud se nyní bude chovat dobře, příště se může narodit do lepší kasty. Je to tupé a cyklické, rituální opakování zla.
Buddhismus má ambiciozní linku, že kdo se dokáže vysvobodit z toku reinkarnací, opouští planetu do vyšších světů absolutna, nirvány a ráje.
To už změnilo společnosti a dalo jim trochu jinou duši, než hinduismus.

Pokud tu má být vyspělá společnost, tak to musí být společnost, která je kombinací východní víry v reinkarnaci, ale místo pasivního odevzdání se zlu se uplatní bělošská ambicioznost měnit pod racionálním plánem.
Ta vychází z teze jednoho života, kdy je ambice v jednom životě stihnout co nejvíc, urvat co nejvíc většinou.
Zkrátka – vyspělé duše si uvědomují, že jejich svět určitě neřídí Bůh a že se nemůžou vymlouvat na nějakou takovou divnou personu, taktéž tudíž nebudou pasivně odevzdány satanismu jako nějaké nutnosti a když ho někde zaregistrují, tak tomu půjdou nemilosrdně po krku a to z toho důvodu, že mají za svoji společnost odpovědnost a to kvůli vědomí, že příště se do té společnosti narodí zase a jediný způsob, jak zamezit nesmyslnému nic nepřinášejícímu utrpení je zničit příčiny utrpení.
Takže v takové společnosti nebudou zrůdy, které budou tolerovat satanismus, jako je adrenochromové týrání dětí, nebo psychotronické zbraně, se kterými se zešilují nepohodlní na dálku.

Možná taková doba nastává – satanismu se jak hnisající vřed dostal na povrch, je třeba zlikvidovat takto hnusnou společnost, pokud tu existuje plán, že dobré duše se budou kumulovat a svinské odcházet, tak by po depopulaci skutečně mohl začít nový věk.
Bůh není, existují mimozemské civilizace, tato vzácná planeta o kterou je rvačka, dále vesmírné a kosmické síly a inteligence, se kterými má člověk přístup skrze svoje srdce a vědomí.
Nic víc.
Přijde mi divné, že je tu takové rozpětí vědomí, já si tu připadám vyloženě navíc, že sem nepatřím a rozhodně nemám pocit, že jsem sem přišla někomu pomáhat. Nesnáším tuto bezvěreckou populaci. Nebo že bych byla takový debil, že bych si neprohlídla nejdřív složení této stupidní společnosti, zavřela oči a šla sem?
Doufám v ten plán kumulace dobrých duší na této planetě, že tu zůstanou dobré duše a zlé odejdou. Nechápu, proč by měla být tak krásná planeta zničená kvůli vyššímu plánu tu udržovat školu pro šmejdy, co nechápou základní spirituální hodnoty a principy.



U příspěvku:Vzpomínka
anae (Stálý) - 3.8. > Zas to tu funguje, to jsem ráda :-)
U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
anae (Stálý) - 3.8. > Je to moc smutné, dost domácích zvířat, i užitkových zvlášť velice trpí. Jsme zlá cházka. Zaujala mě zmínka o Chittussim, poznala jsem jeho malého pravnuka, má taky výtvarné nadání. Kopal si hrob? Texty těch dvou dívek si přečtu. K překladu mě zaujal ale jen John Ashbery ...
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 3.8. > PřilítliMimozemšťani> vyvraždit, všechno vyvraždit ufonko, dobře to píšeš!
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 2.8. > PřilítliMimozemšťani> 













Nápad regulovat kočky čipováním a povinnou kastrací pro pobyt v přírodě by mohl konečně sejmout EU a způsobit její definitivní rozvrat.
A to z toho důvodu, že za prvé kočka patří mezi mystická zvířata, magická, divoká a s vysokou duchovní způsobilostí, podobně jako třeba vlk, nebo netopýr a tato zvířata mají nejvíc v oblibě mágové a esoterici. Již od nepaměti. Kočky mají zvýšenou formu vnímání i schopnost rozumného telepatického kontaktu s člověkem. Jsou přímo propojeny s naším světem a vykonávají tu svoji dozorčí funkci a vykonávají duchovní práci, protože hodně spolureagují s jemnohmotným polem. Jsou něco jako špionáž mezi lidskou rasu s cílem ji spirituálně držet výše.

Proto NWO a nacisti nenávidí kočky. Je to přímý útok na spirituální složky obyvatelstva.
Tak se uvidí, co mají čarodějové v EU v hlavě. Jestli digi ezoteričky dají píchnout kočičku čipem a pak ji povinně vykastrují, no tak jsou prostě jenom jako esoteričky. To jsou takové ty ženské, jak se nechají sjíždět terorizačními systémy 5G a HAARP a všechny svoje neduhy, co z toho mají, přičítají svému nanebevzestoupení do 5D.
Jestli je toto většina, tak můžeme zapomenout na to, že nadále budeme moct mít kočky. Jedině načerno bez veterinární péče.
Jen hovado dá kočce píchnout čip.

Takže jestli je ezo vrstva vědoucí, spojí se kvůli kočkám s muslimy v odboji a položí EU na lopatky.
Už je těch hnusných nacistických tupých bezvěreckých bestií dost.

Pořád doufám, že než se jim všechny ty úchylné demence podaří povinně zavést, tak že na EU spadne boží hněv. Potopa, muslimský převrat, vymírání na nemoce, přinejhorším série velkých bomb.
Fakt ty ksindly nenávidím.


U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 2.8. > PřilítliMimozemšťani> 







Jde ale o to, jak budou lidi tohoto světa svrženi, jakým způsobem. Já nejvíc doufám v záblesk, což je událost, kterou si každý vykládá po svém, někdo to vidí jako depopulaci, někdo jako dokonalý zázrak.
Vůbec se neví, kdy to přijde a jestli to přijde a zdá se, že se jedná o další kolektivní autosugesci, něco podobného, jako tzv. duchovní vzestup do 5D.
GF říká, že to přijde a že tím udělají i tu depopulaci, nebo alespoň částečnou. Já osobně to chápu jako metafyzicko – kosmickou věc, která ale bude technicky upravována, případně to může být celé stimulované uměle.
Rozhodně bych byla pro, protože představa, že se blejskne a zmizí 80% populace planety se mi vyloženě zamlouvá a přijde mi fascinující.
Fakt mnohem mnohem lepší, než válka o zdroje, o vodu, hladomor a jaderný záblesk.
Další možnost by bylo postupné vymírání populace na následky vakcíny a neschopnost se rozmnožit u dalších generací, což by skokově snížilo rychle populaci během třeba 30 – 50 let.

Zatím to bohužel nevypadá, pořád je na světě spousta lidí bez vyššího duchovního vývoje, kteří věří na jeden mizerný život a uznávají absolutní boží nespravedlivost, úchylného perverzního boha, který to dopustí a dávají zelenou satanismu.
Věřící z důvodu, „že to dopustil bůh“, nevěřící z důvodu, že jsou bezetický dobytek. Nevěřící a jejich etika je prolhaný nacismus a kyborgizace. Nevěřící a jeho nejvyšší forma je nacista, uvědomělý lepší člověk, co udává trend a na policii je kvůli udávání jak doma.

Bohužel, s touto společností se nedá nic dělat, jakékoliv filosofie, jako je esoterika, new age, všelijaké předělávky východních filosofií, kde se počítá s reinkarnací a tedy konečně s něčím, kde má smysl se starat o budoucí svět a jeho podobu a kde je nutné se tedy bránit satanismu, tak to je menšina společnosti, která je tímto fašistickým režimem zavrhovaná a vystavovaná režimním tlakům, že jsou nežádoucí element společnosti.
Navíc tento fašistický režim nikdy neumožní reálný výzkum těchto věcí a reálné výsledky zničí a zamlží, takže není možné přesvědčit veřejnost o metafyzické pravdě, tudíž není možné jakkoliv stimulovat etiku a morálku těchto bytostí.
Navíc, co to je za dobytek, když si tisíce let vystačili se žiďáctvím a křesťanstvím a materialismem? Kdyby to byli duchovně vyspělí lidé, tak tyhle lži dávno hodili do propasti a do společnosti si jako hlavní filosofii dali něco úplně jiného.
Jenže oni jsou tupí vesmírní zločinci, kteří se sem začali rodit v úpadkovém období, že měli na svoji zkaženou kriminální duši nezvykle pěknou planetu.
Nyní je to hlavní populace této planety, která je v kosmickém rámci odsouzena k 80% redukci a jiné řešení tu skutečně není, viz. všechno popsané výše.

Zkrátka, z toho materiálu není možné vytvořit pokročilou civilizaci. Je to plné bezvěrců. Protože z mého pohledu, kdo si myslí, že po tomto jednom hnusném mizerném životě půjde někam navěky a tím to hasne, je bezvěrec. Jenom bezvěrec se může smířit s tak kosmologicky priblblou kostrbatou představou, která nedává sebemenší smysl.
Musím říct, že kdybych si měla vybrat, jestli přistoupím na tuto dementní hru, že ze satanistického světa se po jednom jediném životě náhodou dostanu do nebe, kde budu navěky s tou sadistickou krysou Bohem, nebo po tomto zbytečném čemsi nastane věčná nicota a nic nebude, vyberu si to druhé.
Jenže na tomto světě jsou už tisíce let pokročilé formy filosofií, takže nemusím na tento odporný kompromis přistupovat.

Jenže bělošská bezvěrecká civilizace je nacistická zrůdnost, které ignoruje adrenochromové satanisty, zato chce čipovat kočky a kastrovat je, aby ty volně běhající v přírodě se nesměly množit. Takže už se můžou množit jenom gauč kočky a tato zvířata po několika generacích nebudou schopná žít v přírodě. Nehledě na to, že čip dá živému tvoru jen zrůda.
Nacisti, zrůdy, to je bělošská civilizace.
Bezvěrci, technokratická hovada bez svědomí, co chtějí zavést kyborg svět a zničit tuto civilizaci a planetu, celou budoucnost.
A je naprosto bez šancí, že se tato odporná materialistická a egoistická cháska změní. Nemají víru, nemají spirituální přesahy. Neustále jen vytváří dystopické totality, protože jsou prostě duchovně nízko a nedokážou vytvořit jinou formu civilizace.

A aby dokázali vytvořit jinou formu civilizace, museli by projít dlouhými eony inkarnačních linií, kdy se změní z nízké formy života na vyspělou a na to prostě není čas.
Tudíž nevěřím nijak v transformaci této společnosti a jako jediné východisko vidím její likvidaci, což úplně stejně vyšlo i v kosmickém fofru, který tu proběhl.

Čeho jsem byla svědkem, tak to bylo vyloženě depresivní a nechutné, že nejdřív tu vše terorizovalo NWO, pak přišla nějaká mimozemská skupina, která byla proti NWO, ale stejně nebyla na straně lidstva a byli to zločinci z vesmíru co podléhali Drakoniánům, teprve když i tuto skupinu zredukovala Galaktická federace (a Swaruu je dodnes třeba nenávidí), tak by se dalo říci, že už je trochu vyhráno.
Zla je na tomto světě příliš a může se tu realizovat jen díky narušeným mrzáckým filosofiím, které vyznává tato civilizace a z kterých není cesty ven, protože jsou koncipovány pro pokrytce a eticky narušené jedince a ti tyto filosofie zákonitě udržují, stejně jako udržují nacistické dystopie pořád dokola.

Je třeba to zlikvidovat, to je jediné řešení. Nejvíc západ, ten je potřeba zničit, aby přestal existovat v této dominantní formě, co udává civilizační takt, je to černá žumpa tohoto světa, kde už tisíce let žije jen zlo a žiďácká antifilosofie.
Ono se to splní.
Já bych byla nejradši, kdyby přišel velký záblesk a všechny ty svině zmizely. Ale jak se to nakonec zrealizuje, to je ve hvězdách.


U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 1.8. > PřilítliMimozemšťani> 





V tomto ohledu funguje zajímavý zákon, neboť míra utrpení toho dítěte je taková, že ta bytost přeje jenom smrt svému tyranovi, což je mimochodem energie, která když se pustila naplno, tak to vydemolovalo podzemí a vyšvihalo to mozky NWO na zeď v souvislé nano vrstvě.
Ale – ta mučená bytost se tím nemůže ničemu naučit, je to naprosto mimo veškerý rámec inkarnačního vývoje. Je to taková míra utrpení, která nedává žádný smysl, že to naopak svrhává bytosti do pekelných světů a devoluce, tedy zpětné degenerace.

Protože je to takové porušení zákonů vývoje podle Stvořitele, přírody, toho co je skutečně zdravé a pro život přínosné, tak se v tom objevuje zajímavý zákon, že satanista může často týrat sebe sama. Tedy satanista mučí dítě, které je ve skutečnosti on. To se týká satanistů, kteří z nějakého důvodu prošli touto fází satanismu, kdy dělali tak těžké zločiny, ale přesto se jim podařilo svůj další vývoj stočit na integrovaný vývoj se Stvořitelem. Následně prošli vývojem, zvětšili ducha, dostali se do vyšších dimenzí a zákon lásky a soucitu je donutil, aby se zpětně inkarnoval do všech mučených bytostí, které měl ten satanista na svědomí.
Takže satanista potom mučí svoje budoucí já v těle dítěte.

To se ale netýká všech satanistů, skutečně věřím, že v mnoha satanistických bytostech je zkrátka vesmírný vir a když se ta bytost zabije, žádná duše z toho nevyleze a že je tudíž naprosto správné vyvraždit úplně všechny satanisty veskrze, bez jakéhokoliv vyptávání, protože i kdyby se tady mistr spravedlnost někde trochu seknul, je to prd proti běžné všední genocidě.

A pro obrodu světa je v pohodě vyvraždit většinu obyvatelstva, protože se to stejně kosmologicky propočítalo samo tak, že to vychází něco přes těch 20% přeživších.
Kosmo vrtulky se protočily a nejvíc tedy ta situace odpovídá tomu, že na tomto světě s degenerovaným padlým obyvatelstvem po Atlantidě tu vzniklo vesmírné vězení, kam se posílají nejhorší kurvy, ale vzhledem k obnově planetárních sil a celkovému osvobození tohoto světa se musí ti zločinci někam inkarnačně přestěhovat a tady na tomto světě začne jiná forma civilizace, kdy se plně obrodí planetární a civilizační zdraví.



U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 1.8. > PřilítliMimozemšťani> 




Ovšem bohužel, běh naší civilizace je takový, že se tato zrůdnost s adrenochromem toleruje. Slušní lidé zavřou oči a řeknou si – ti zlí a špatní konspirátoři nás chtějí vystrašit v té psychologické válce přeci.
Slušní hloupí vypatlaní, zoufale duševně křiví pokrytci a zrůdičky, z toho sestává tato společnost, takže to si řeknou, stejně jako si řeknou, že všechna ta svědectví nějakých celebrit, co s tím byly konfrontovány a vydaly o tom svědectví, jsou dílem touhy se zviditelnit a duševních chorob.
Že se o hnusných žiďáckých dědcích, co vysávají siroty brčkem psalo už někdy v dobách Charlese Dickense, to je prostě takové literární klišé.

No a Drakoniáni pak mají fůru práv.
Tak si právě říkám, když se GF podařilo je vyhnat, přičemž to byl skutečný zázrak, co se děje jednou za eony, když se dějí nějaké takové kosmické superudálosti, tak když se tu nechá ten bordel, co tu je a nevymete se to, tak jsou za chvíli Drakoniáni zpátky.
Měli by co nejrychleji udělat tu depopulaci.

Protože stejně, co s tím. Ti kdo věří na jeden život, jsou eticky narušení a nemají žádný důvod pracovat na zlepšení společnosti pro budoucnost. Tzn. všichni křesťané, muslimové, židi a materialisti.
To jsou osoby, které věří, že mají jeden život. Věřící věří, že po smrti někam navěky půjdou, do nebe, nebo do pekla. Židi věří na divnou úchylárnu, která možná dává smysl jenom v kyborg verzi, že je nějaký Bůh nakonec vzkřísí k poslednímu soudu.
Materialista nevěří na nic, prostě chcípne a to je všechno, tam končí existence.

Žádná z těch osob nemá sebemenší důvod být jakkoliv znepokojena umučeným dítětem na adrenochrom. To byla jiná osoba, jiné dítě, jemu se to nestalo, proč by se tím měl zabývat.
Proto s tím nikdo z nich nic nedělá a zavírá oči.

Etika související s rozvíjejícím se soucitem se dá prostě realizovat jenom ve védských systémech, kde se věří na reinkarnaci. Kde každý kdo toto uvidí se vyděsí a řekne si – ne, takhle nechci v příštím životě skončit, to musí přestat.
Zkrátka, aby někdo měl chuť něco dělat proti satanistům, musí být znalý mystických zákonů a duchovních realit. Musí věřit, nebo spíš vědět o reinkarnaci, aby se z něj nestalo hovado, co si myslí, že má jeden život a že ten Bůh je teda asi divnej, ale že stejně, on bude dál zavírat oči a tvářit se, že se nic neděje a pak půjde do nebe.

Říkám, já jsem velice unavená z těchto přesvědčení, myslím si, že jsem z jiné planety a tyto bludné ideologie fakt nechápu a považuju je za šidítka pro lidi bez etiky a vyššího duchovního vývoje.
Což je většina zdejší populace, proto se tu tak zrůdné a vypatlané ideologie drží a proto je zlo tak výsostně vydržováno a tolerováno , zato proti spiritualitě a dobrým lidem se vede velice intenzivní boj. Prostě peklo a zrůdnost.
Doufám, že to GF co nejdříve zlikviduje. Nemůžeme si dovolit příchod Drakoniánů znovu, přičemž vzhledem k usazenému zlu tady to je jistota, že zase přijdou.

Takže adrenochrom pěkně běží, děti jsou umučovány, celebrity a mocnáři je cucají brčkem a jsou tak krásně mlaďouncí, jéje. Tenhle pán se dožil 105 a tady bába s křivým rypákem 98, jak ji ty perly sluší co paní….

Je tedy ta jistá naděje, která je taky možná a to sice všechny ty teorie o Alianci, Bílých kloboucích, Galaktické federaci, jak ty adrenochromové deviantní pedofilní satanisty kosí za zavřenými dveřmi. No taky tomu radši trochu věřím, abych se nezbláznila.
Prý mají malou armádu, která skutečně objíždí svět a ty satanisty zabíjí a nahrazují je klony a ty klony nám potom předvádí to jejich satanistické divadýlko, aby veřejnosti něco došlo.
No kéž by, že.

Jinak je fakt, že ke skutečně efektnímu boji s takovou zrůdností je možná lepší utajení. Ono kdyby se toto přiznalo, že se toto děje, tak by zhysterčené maminy vytočené jak slípky, že je to fakt pravda a ne zlá pomluva zlých konspirátorů, mohly zařídit nějaký veřejný nátlak. Jenže s veřejným nátlakem se blbě něco zařizuje.
Proto s tím třeba doopravdy někdo něco dělá, ale potají, aby to bylo co k čemu.

Jinak myslet si, že židovský satanistický, chazarský, sionistický, sabatiánský a já nevím jaký ještě tisk – no prostě tisk v rukách přesně těch chcípáků, co užívají adrenochrom – někdy přizná adrenochrom a mučení dětí – tak to je vážně směšné a nikdy se to nestane.
Takže tato zrůdnost jede dál a všem, kdo se tomu smějí, přeju jediné – ať se v příštím životě narodíš jim do rukou, ty malá jeblá zrůdo.


U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 1.8. > čtenář> 


A to by bylo pěkné, že, naplňovala bych konečně potřebu nějakých židů, co dělají něco pro lidstvo a ne proti lidstvu. No, ale já si rodové linie nezkoumám, mí předci jsou z této země, chtěla bych napsat české, ale nějak se mi to slovo už hnusí, po této současné vládě a např. výroku zrůdy Černochové, že si nesmí nechat vzít slovo vlastenectví, tak prostě napíšu - "z téhle země".
Žádný židi, žádný ghetta, žádný satanismus, žádný holocausty.
Ale pochopitelně je možné, že někde ve směsce genů někde byl i nějaký žid, ač nechápu, o co má geneticky jít. Podle mě to už dávno není v krvi, ale v hlavě.
V krvi to mají asi Palestinci.
A pikantní na tom je, že prý Palestince nesnáší i Arabové kolem nich, protože jsou prý hrozní, strašní, špinaví, nepořádní, křiví, zlí, pomlouvají a žerou ptáčky, psy a krtky. Co jsem tak četla ze židovského mainstreamu. Tak vida, i ten gen je problém, krev nebo hlava, je to jedno. :-D

U příspěvku:Mestečko na juhu
slnko (Občasný) - 1.8. >
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 1.8. > Stejně nakonec vyjde najevo, že ýťa, stejně jako Ašnar Kaštan a Hitler, má židovský předky
U příspěvku:Drž si ho ad... .
Čtenář - 1.8. > až skončí potřeba tohle! dělat, především tobě se uleví
U příspěvku:Balada o nadýchaném hovnu
analfagot (Stálý) - 31.7. > Po dlouhý době jsem si přečetl Baladu... a musím se omluvit všem čtenářům, protože tam je asi 20 pravopisných chyb! Hrůza!
Nechápu ZKOUŠKU, že mě neupozornila💩💩💩
U příspěvku:Test inteligence...
Čtenář - 31.7. > This image presents an intriguing intelligence test, asking which shape isn't a square. It reminds me of the rice purity test—both challenge our perceptions and reveal unexpected truths about ourselves!
U příspěvku:Oplatčin test z horrorových filmů
Čtenář - 31.7. > [http://example.com/ Key]
[[http://example.com/|Key]]
[This link](http://example.net)
[KEY]: http://example.com/
example
Key: http://example.com/
[url=https://example.com/]example[/url]
"key":https://example.com/
U příspěvku:Oplatčin test z horrorových filmů
Čtenář - 31.7. > This is a fascinating twist on classic horror themes! It reminds me of the [url=https://ricepurity-test.org/]rice purity test[/url] in how it challenges perceptions and reveals hidden depths. Your creative spin with Czech films adds a unique flavor! Great job!
U příspěvku:Test MASOSONIC Mohave airport
Čtenář - 31.7. > It’s fascinating how advancements in technology continue to push boundaries, much like the rice purity test challenges perceptions in a different realm. Both showcase unique journeys of exploration and discovery!
U příspěvku:Test MASOSONIC Mohave airport
Čtenář - 31.7. > It’s fascinating how advancements in technology continue to push boundaries, much like the "rice purity test" challenges perceptions in a different realm. Both showcase unique journeys of exploration and discovery!
U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
j.f.julian (Stálý) - 30.7. > PřilítliMimozemšťani> Já ti děkuji, škoda že nejsi na poesii, poslal bych ti knihu☺️☺️ahoj,j.
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 30.7. > PřilítliMimozemšťani> 





Ještě k té tezi, jak funguje temnota, že tyto satanistické struktury jsou asi vesmírný vir. Podle toho, co jsem zažila, tak to tak je. Ty entity, které by odpovídaly satanistům, jsou pořád stejné, vážně by to odpovídalo nějakým již mrtvým bestiálně zlým bytostem, které ale nemají vlastní rozhodovací možnosti. Jsou vážně spíš jak program. Jsou zaseklé v nějaké póze, nejsou schopny vyšších rozhodovacích a manévrovacích dovedností. Jsou to tupé prázdné bytosti, pokud jsou reální.
No a jestli je v nich ten vesmírný vir, tak oni nemají duši, třeba ji neměli nikdy, prostě se zrodí lidská forma bytosti, ale nedostane duši a je v ní jen ten vesmírný vir. Pak se to stane popovou hvězdou, žere to adrenochrom a přitom to není člověk a nikdy nebyl.
A to nejsou jen popové hvězdy, že.
No tak když je v tom ten vesmírný vir, tak po smrti z toho nevyjde duše, prostě to chcípne a nic duševního to v sobě nikdy nemělo, duše není, zbyla jen nicota. Přičemž tyto bytosti dělají celý život věci, že po nich zůstává nicota.

A to je právě ten princip. Že je to nicota. Že pak jako vlastně neexistuje viník, na kterého je možného ukázat a říct - to on! Ne, je jen nicota. K těmto bytostem se nemá smysl obracet v jakékoliv naději, že se nějak změní, že si uvědomí, co dělají, že nějak otočí. Ne, v nich je jenom nicota.
Správné je je zlikvidovat, žádné odpouštění, nic takového.
Jenže, lidi si toto málo uvědomují a to, že se toto děje a je to tolerováno, vede k velkému poškození kosmologické obrany, zkrátka lidstvo jako kolektiv získává veliký hřích a s touto energií a kosmologickým nastavením pracují ti Drakoniáni.

Jakmile lidstvo o ničem neví a ono se to děje, tak není hřích a Drakoniáni nezískávají žádná práva.
Jakmile se to ví a ono se to děje a nikdo nezasahuje a nechává se to běžet dál, tak se děje velký hřích a Drakoniáni získávají sílu.

Přičemž, jakoby se to neví a jakoby to není jisté a jakoby to není potvrzené. Jenže je. Ta svědectví jsou, mluví o tom herci a zpěváci, ztrácejí se děti ...
Takže, lidstvo je povinné s tím něco dělat.

Přičemž, se s tím jakoby něco děje přes povídačky Q-Annon, údajné zásahy Aliance ... bylo by to fajn, ale co když jsou to všechno jenom povídačky a prakticky s tím nikdo nic nedělá?
A nejhorší je, že teď teda to zaplatí ty satanistické zrůdy, teď tedy půjdou do toho pekla a pěkně zaplatí všechno to, co způsobily, všechno to děsivé utrpení ... jenže ony nic nezaplatí, prostě se to rozprskne jako nicota, nic z toho nezbude, celou dobu je to vesmírný vir a nicota. Nikdy se to nezmění a bude to tu, dokud se to nemilosrdně nevyvraždí a tato věc se bude pečlivě monitorovat.

Zkrátka, musí dojít k hloubkovému tažení proti satanismu. Celosvětově.
Pokud chceme být lidská civilizace.
Žádná zrůdička, která to kdy užívala nesmí zůstat naživu a musí se jasně monitorovat ztracené děti.
Aby se dalo říci o tom, co se tu děje, že je tu lidská civilizace.




U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 30.7. > Obě ty básně jsou dojemné a popis mezi tím je umělecký taky. :-)
U příspěvku:PLÁČ A. BABIŠE
analfagot (Stálý) - 30.7. > https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.parlamentnilisty.cz%2Farena%2Frozhovory%2FPerte-to-do-nich-nesmime-to-vylejt-Exposlanec-byl-u-jednani-Bouchne-to-varuje-685901%3Ffbclid%3DIwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3ulcR8Te3813VNStCVanN61SDayFL4GHbMZDfrTCLrHLXKanKCfE_W7lQ_aem_UPxIfZSdSVZoEVMntJ90Gg&h=AT2PhMCX3v8whGnIalDvW_oWFnJUVpL2CqBd05taCpvvzn9cmucgxpWxFL6mbpFUxQJ6BMRUjG3ZizBiUkT0F7SKSVSI0eEKt0D7PKg1GQuFntB8LzTztyFyhy8AziiowLTkV606YDiTWS80&__tn__=R]-R&c[0]=AT0Z6jPs1Gb7jacD5rSAfv1WCW8pA8CeRzt_IU1nmWYIlgZbELcHvkrs3hocFVoqpVzP2fBW706DJMlXCcr2a2wmuYiTK8Q5Itpfyi6gQkZO8APnHELl2k01xnwnX_41ut0xY13E-ucBRSNESAwYoDqO8YkWZuLzdXQ5JFtG0TbMstkzxyMDwA1bT90dQ_8Z
U příspěvku:PARIS - STRIPTÍZ
love (Pravidelný) - 30.7. > BOHUŇO - VOKAŽ CO MÁŠ!
CHCEM VIDĚT VŠECHNA ZÁKOUTÍ TVÝHO ŠNEKA!

  <<< předchozí 
2.strana poznámek
 další >>>  
     
    Copyright © 1999-2003 WEB2U.cz, Doslovné ani částečně upravené přebírání příspěvků a informací z tohoto serveru není povoleno bez předchozího písemného svolení vydavatele.

Design by Váš WEB

Addictive Zone Orbital Defender Game
 
free web hit counter