Provozované WEBy:   Totem.cz |  Čítárny |  Český film |  Seaplanet |  Humor/Hry/Flash |  Flash CHAT    Chcete svůj WEB? Napište nám 
Zpět na úvodní stranuISSN 1214-3529
Čtvrtek 15.8.
Hana
Zde se můžeš přihlásit jméno:
heslo:
nové 

 Co se má zobrazovat 

Příspěvky
Kolekce
Autoři
Poznámky
Vyhledat příspěvek
 Seznam všech rubrik
Seznam rubrik
Próza
Poezie
Zpovědi, pocity
Miniatury,blbůstky
Recenze, názory
Překlady
Fotografie
     Krajiny
     Příroda
     Zvířata
     Makro
     Zátiší
     Portréty
     Akty
     Architektura
     Experimenty
     Fotodokumenty
     Fotoreportáž
     Cestopis
     Sport
     Abstrakce
     Rodinné foto
     Ostatní
Výtvarno, kresby
Grafika
Comics
Multimédia
Mluvené slovo
Hudba
Film
Divadlo
Co? Kdy? Kde?
Mystika, filosofie
Citáty
Vtipy
Cizojazyčný koutek
Odpadkový koš
Soutěže na Totemu
  

  
 Zajímavé odkazy
 Redakce Totemu
 Seznam Anket 
 Společná tvorba
 

 Tvé další možnosti

 Publikovat nový příspěvek
 Publikovat foto, obrázek
 Publikovat formulářem
 NápovidaNápověda

 Pomůžeme, poradíme

Potřebujete-li radu, napište nám zprávu na redakce.totemu@gmail.com
   


Psi vino
Poetikon
Okamzik

 
 
Vyhledat poznámky podle:
1.Přezdívky: 2.Obsahující slovo:

 
Nejnovější poznámky u příspěvků: 3.strana
 
Typ zobrazení: nejnovější poznámky vlastní poznámky poznámky u vlastních příspěvků
U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
anae (Stálý) - 3.8. > Je to moc smutné, dost domácích zvířat, i užitkových zvlášť velice trpí. Jsme zlá cházka. Zaujala mě zmínka o Chittussim, poznala jsem jeho malého pravnuka, má taky výtvarné nadání. Kopal si hrob? Texty těch dvou dívek si přečtu. K překladu mě zaujal ale jen John Ashbery ...
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 3.8. > PřilítliMimozemšťani> vyvraždit, všechno vyvraždit ufonko, dobře to píšeš!
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 2.8. > PřilítliMimozemšťani> 













Nápad regulovat kočky čipováním a povinnou kastrací pro pobyt v přírodě by mohl konečně sejmout EU a způsobit její definitivní rozvrat.
A to z toho důvodu, že za prvé kočka patří mezi mystická zvířata, magická, divoká a s vysokou duchovní způsobilostí, podobně jako třeba vlk, nebo netopýr a tato zvířata mají nejvíc v oblibě mágové a esoterici. Již od nepaměti. Kočky mají zvýšenou formu vnímání i schopnost rozumného telepatického kontaktu s člověkem. Jsou přímo propojeny s naším světem a vykonávají tu svoji dozorčí funkci a vykonávají duchovní práci, protože hodně spolureagují s jemnohmotným polem. Jsou něco jako špionáž mezi lidskou rasu s cílem ji spirituálně držet výše.

Proto NWO a nacisti nenávidí kočky. Je to přímý útok na spirituální složky obyvatelstva.
Tak se uvidí, co mají čarodějové v EU v hlavě. Jestli digi ezoteričky dají píchnout kočičku čipem a pak ji povinně vykastrují, no tak jsou prostě jenom jako esoteričky. To jsou takové ty ženské, jak se nechají sjíždět terorizačními systémy 5G a HAARP a všechny svoje neduhy, co z toho mají, přičítají svému nanebevzestoupení do 5D.
Jestli je toto většina, tak můžeme zapomenout na to, že nadále budeme moct mít kočky. Jedině načerno bez veterinární péče.
Jen hovado dá kočce píchnout čip.

Takže jestli je ezo vrstva vědoucí, spojí se kvůli kočkám s muslimy v odboji a položí EU na lopatky.
Už je těch hnusných nacistických tupých bezvěreckých bestií dost.

Pořád doufám, že než se jim všechny ty úchylné demence podaří povinně zavést, tak že na EU spadne boží hněv. Potopa, muslimský převrat, vymírání na nemoce, přinejhorším série velkých bomb.
Fakt ty ksindly nenávidím.


U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 2.8. > PřilítliMimozemšťani> 







Jde ale o to, jak budou lidi tohoto světa svrženi, jakým způsobem. Já nejvíc doufám v záblesk, což je událost, kterou si každý vykládá po svém, někdo to vidí jako depopulaci, někdo jako dokonalý zázrak.
Vůbec se neví, kdy to přijde a jestli to přijde a zdá se, že se jedná o další kolektivní autosugesci, něco podobného, jako tzv. duchovní vzestup do 5D.
GF říká, že to přijde a že tím udělají i tu depopulaci, nebo alespoň částečnou. Já osobně to chápu jako metafyzicko – kosmickou věc, která ale bude technicky upravována, případně to může být celé stimulované uměle.
Rozhodně bych byla pro, protože představa, že se blejskne a zmizí 80% populace planety se mi vyloženě zamlouvá a přijde mi fascinující.
Fakt mnohem mnohem lepší, než válka o zdroje, o vodu, hladomor a jaderný záblesk.
Další možnost by bylo postupné vymírání populace na následky vakcíny a neschopnost se rozmnožit u dalších generací, což by skokově snížilo rychle populaci během třeba 30 – 50 let.

Zatím to bohužel nevypadá, pořád je na světě spousta lidí bez vyššího duchovního vývoje, kteří věří na jeden mizerný život a uznávají absolutní boží nespravedlivost, úchylného perverzního boha, který to dopustí a dávají zelenou satanismu.
Věřící z důvodu, „že to dopustil bůh“, nevěřící z důvodu, že jsou bezetický dobytek. Nevěřící a jejich etika je prolhaný nacismus a kyborgizace. Nevěřící a jeho nejvyšší forma je nacista, uvědomělý lepší člověk, co udává trend a na policii je kvůli udávání jak doma.

Bohužel, s touto společností se nedá nic dělat, jakékoliv filosofie, jako je esoterika, new age, všelijaké předělávky východních filosofií, kde se počítá s reinkarnací a tedy konečně s něčím, kde má smysl se starat o budoucí svět a jeho podobu a kde je nutné se tedy bránit satanismu, tak to je menšina společnosti, která je tímto fašistickým režimem zavrhovaná a vystavovaná režimním tlakům, že jsou nežádoucí element společnosti.
Navíc tento fašistický režim nikdy neumožní reálný výzkum těchto věcí a reálné výsledky zničí a zamlží, takže není možné přesvědčit veřejnost o metafyzické pravdě, tudíž není možné jakkoliv stimulovat etiku a morálku těchto bytostí.
Navíc, co to je za dobytek, když si tisíce let vystačili se žiďáctvím a křesťanstvím a materialismem? Kdyby to byli duchovně vyspělí lidé, tak tyhle lži dávno hodili do propasti a do společnosti si jako hlavní filosofii dali něco úplně jiného.
Jenže oni jsou tupí vesmírní zločinci, kteří se sem začali rodit v úpadkovém období, že měli na svoji zkaženou kriminální duši nezvykle pěknou planetu.
Nyní je to hlavní populace této planety, která je v kosmickém rámci odsouzena k 80% redukci a jiné řešení tu skutečně není, viz. všechno popsané výše.

Zkrátka, z toho materiálu není možné vytvořit pokročilou civilizaci. Je to plné bezvěrců. Protože z mého pohledu, kdo si myslí, že po tomto jednom hnusném mizerném životě půjde někam navěky a tím to hasne, je bezvěrec. Jenom bezvěrec se může smířit s tak kosmologicky priblblou kostrbatou představou, která nedává sebemenší smysl.
Musím říct, že kdybych si měla vybrat, jestli přistoupím na tuto dementní hru, že ze satanistického světa se po jednom jediném životě náhodou dostanu do nebe, kde budu navěky s tou sadistickou krysou Bohem, nebo po tomto zbytečném čemsi nastane věčná nicota a nic nebude, vyberu si to druhé.
Jenže na tomto světě jsou už tisíce let pokročilé formy filosofií, takže nemusím na tento odporný kompromis přistupovat.

Jenže bělošská bezvěrecká civilizace je nacistická zrůdnost, které ignoruje adrenochromové satanisty, zato chce čipovat kočky a kastrovat je, aby ty volně běhající v přírodě se nesměly množit. Takže už se můžou množit jenom gauč kočky a tato zvířata po několika generacích nebudou schopná žít v přírodě. Nehledě na to, že čip dá živému tvoru jen zrůda.
Nacisti, zrůdy, to je bělošská civilizace.
Bezvěrci, technokratická hovada bez svědomí, co chtějí zavést kyborg svět a zničit tuto civilizaci a planetu, celou budoucnost.
A je naprosto bez šancí, že se tato odporná materialistická a egoistická cháska změní. Nemají víru, nemají spirituální přesahy. Neustále jen vytváří dystopické totality, protože jsou prostě duchovně nízko a nedokážou vytvořit jinou formu civilizace.

A aby dokázali vytvořit jinou formu civilizace, museli by projít dlouhými eony inkarnačních linií, kdy se změní z nízké formy života na vyspělou a na to prostě není čas.
Tudíž nevěřím nijak v transformaci této společnosti a jako jediné východisko vidím její likvidaci, což úplně stejně vyšlo i v kosmickém fofru, který tu proběhl.

Čeho jsem byla svědkem, tak to bylo vyloženě depresivní a nechutné, že nejdřív tu vše terorizovalo NWO, pak přišla nějaká mimozemská skupina, která byla proti NWO, ale stejně nebyla na straně lidstva a byli to zločinci z vesmíru co podléhali Drakoniánům, teprve když i tuto skupinu zredukovala Galaktická federace (a Swaruu je dodnes třeba nenávidí), tak by se dalo říci, že už je trochu vyhráno.
Zla je na tomto světě příliš a může se tu realizovat jen díky narušeným mrzáckým filosofiím, které vyznává tato civilizace a z kterých není cesty ven, protože jsou koncipovány pro pokrytce a eticky narušené jedince a ti tyto filosofie zákonitě udržují, stejně jako udržují nacistické dystopie pořád dokola.

Je třeba to zlikvidovat, to je jediné řešení. Nejvíc západ, ten je potřeba zničit, aby přestal existovat v této dominantní formě, co udává civilizační takt, je to černá žumpa tohoto světa, kde už tisíce let žije jen zlo a žiďácká antifilosofie.
Ono se to splní.
Já bych byla nejradši, kdyby přišel velký záblesk a všechny ty svině zmizely. Ale jak se to nakonec zrealizuje, to je ve hvězdách.


U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 1.8. > PřilítliMimozemšťani> 





V tomto ohledu funguje zajímavý zákon, neboť míra utrpení toho dítěte je taková, že ta bytost přeje jenom smrt svému tyranovi, což je mimochodem energie, která když se pustila naplno, tak to vydemolovalo podzemí a vyšvihalo to mozky NWO na zeď v souvislé nano vrstvě.
Ale – ta mučená bytost se tím nemůže ničemu naučit, je to naprosto mimo veškerý rámec inkarnačního vývoje. Je to taková míra utrpení, která nedává žádný smysl, že to naopak svrhává bytosti do pekelných světů a devoluce, tedy zpětné degenerace.

Protože je to takové porušení zákonů vývoje podle Stvořitele, přírody, toho co je skutečně zdravé a pro život přínosné, tak se v tom objevuje zajímavý zákon, že satanista může často týrat sebe sama. Tedy satanista mučí dítě, které je ve skutečnosti on. To se týká satanistů, kteří z nějakého důvodu prošli touto fází satanismu, kdy dělali tak těžké zločiny, ale přesto se jim podařilo svůj další vývoj stočit na integrovaný vývoj se Stvořitelem. Následně prošli vývojem, zvětšili ducha, dostali se do vyšších dimenzí a zákon lásky a soucitu je donutil, aby se zpětně inkarnoval do všech mučených bytostí, které měl ten satanista na svědomí.
Takže satanista potom mučí svoje budoucí já v těle dítěte.

To se ale netýká všech satanistů, skutečně věřím, že v mnoha satanistických bytostech je zkrátka vesmírný vir a když se ta bytost zabije, žádná duše z toho nevyleze a že je tudíž naprosto správné vyvraždit úplně všechny satanisty veskrze, bez jakéhokoliv vyptávání, protože i kdyby se tady mistr spravedlnost někde trochu seknul, je to prd proti běžné všední genocidě.

A pro obrodu světa je v pohodě vyvraždit většinu obyvatelstva, protože se to stejně kosmologicky propočítalo samo tak, že to vychází něco přes těch 20% přeživších.
Kosmo vrtulky se protočily a nejvíc tedy ta situace odpovídá tomu, že na tomto světě s degenerovaným padlým obyvatelstvem po Atlantidě tu vzniklo vesmírné vězení, kam se posílají nejhorší kurvy, ale vzhledem k obnově planetárních sil a celkovému osvobození tohoto světa se musí ti zločinci někam inkarnačně přestěhovat a tady na tomto světě začne jiná forma civilizace, kdy se plně obrodí planetární a civilizační zdraví.



U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 1.8. > PřilítliMimozemšťani> 




Ovšem bohužel, běh naší civilizace je takový, že se tato zrůdnost s adrenochromem toleruje. Slušní lidé zavřou oči a řeknou si – ti zlí a špatní konspirátoři nás chtějí vystrašit v té psychologické válce přeci.
Slušní hloupí vypatlaní, zoufale duševně křiví pokrytci a zrůdičky, z toho sestává tato společnost, takže to si řeknou, stejně jako si řeknou, že všechna ta svědectví nějakých celebrit, co s tím byly konfrontovány a vydaly o tom svědectví, jsou dílem touhy se zviditelnit a duševních chorob.
Že se o hnusných žiďáckých dědcích, co vysávají siroty brčkem psalo už někdy v dobách Charlese Dickense, to je prostě takové literární klišé.

No a Drakoniáni pak mají fůru práv.
Tak si právě říkám, když se GF podařilo je vyhnat, přičemž to byl skutečný zázrak, co se děje jednou za eony, když se dějí nějaké takové kosmické superudálosti, tak když se tu nechá ten bordel, co tu je a nevymete se to, tak jsou za chvíli Drakoniáni zpátky.
Měli by co nejrychleji udělat tu depopulaci.

Protože stejně, co s tím. Ti kdo věří na jeden život, jsou eticky narušení a nemají žádný důvod pracovat na zlepšení společnosti pro budoucnost. Tzn. všichni křesťané, muslimové, židi a materialisti.
To jsou osoby, které věří, že mají jeden život. Věřící věří, že po smrti někam navěky půjdou, do nebe, nebo do pekla. Židi věří na divnou úchylárnu, která možná dává smysl jenom v kyborg verzi, že je nějaký Bůh nakonec vzkřísí k poslednímu soudu.
Materialista nevěří na nic, prostě chcípne a to je všechno, tam končí existence.

Žádná z těch osob nemá sebemenší důvod být jakkoliv znepokojena umučeným dítětem na adrenochrom. To byla jiná osoba, jiné dítě, jemu se to nestalo, proč by se tím měl zabývat.
Proto s tím nikdo z nich nic nedělá a zavírá oči.

Etika související s rozvíjejícím se soucitem se dá prostě realizovat jenom ve védských systémech, kde se věří na reinkarnaci. Kde každý kdo toto uvidí se vyděsí a řekne si – ne, takhle nechci v příštím životě skončit, to musí přestat.
Zkrátka, aby někdo měl chuť něco dělat proti satanistům, musí být znalý mystických zákonů a duchovních realit. Musí věřit, nebo spíš vědět o reinkarnaci, aby se z něj nestalo hovado, co si myslí, že má jeden život a že ten Bůh je teda asi divnej, ale že stejně, on bude dál zavírat oči a tvářit se, že se nic neděje a pak půjde do nebe.

Říkám, já jsem velice unavená z těchto přesvědčení, myslím si, že jsem z jiné planety a tyto bludné ideologie fakt nechápu a považuju je za šidítka pro lidi bez etiky a vyššího duchovního vývoje.
Což je většina zdejší populace, proto se tu tak zrůdné a vypatlané ideologie drží a proto je zlo tak výsostně vydržováno a tolerováno , zato proti spiritualitě a dobrým lidem se vede velice intenzivní boj. Prostě peklo a zrůdnost.
Doufám, že to GF co nejdříve zlikviduje. Nemůžeme si dovolit příchod Drakoniánů znovu, přičemž vzhledem k usazenému zlu tady to je jistota, že zase přijdou.

Takže adrenochrom pěkně běží, děti jsou umučovány, celebrity a mocnáři je cucají brčkem a jsou tak krásně mlaďouncí, jéje. Tenhle pán se dožil 105 a tady bába s křivým rypákem 98, jak ji ty perly sluší co paní….

Je tedy ta jistá naděje, která je taky možná a to sice všechny ty teorie o Alianci, Bílých kloboucích, Galaktické federaci, jak ty adrenochromové deviantní pedofilní satanisty kosí za zavřenými dveřmi. No taky tomu radši trochu věřím, abych se nezbláznila.
Prý mají malou armádu, která skutečně objíždí svět a ty satanisty zabíjí a nahrazují je klony a ty klony nám potom předvádí to jejich satanistické divadýlko, aby veřejnosti něco došlo.
No kéž by, že.

Jinak je fakt, že ke skutečně efektnímu boji s takovou zrůdností je možná lepší utajení. Ono kdyby se toto přiznalo, že se toto děje, tak by zhysterčené maminy vytočené jak slípky, že je to fakt pravda a ne zlá pomluva zlých konspirátorů, mohly zařídit nějaký veřejný nátlak. Jenže s veřejným nátlakem se blbě něco zařizuje.
Proto s tím třeba doopravdy někdo něco dělá, ale potají, aby to bylo co k čemu.

Jinak myslet si, že židovský satanistický, chazarský, sionistický, sabatiánský a já nevím jaký ještě tisk – no prostě tisk v rukách přesně těch chcípáků, co užívají adrenochrom – někdy přizná adrenochrom a mučení dětí – tak to je vážně směšné a nikdy se to nestane.
Takže tato zrůdnost jede dál a všem, kdo se tomu smějí, přeju jediné – ať se v příštím životě narodíš jim do rukou, ty malá jeblá zrůdo.


U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 1.8. > čtenář> 


A to by bylo pěkné, že, naplňovala bych konečně potřebu nějakých židů, co dělají něco pro lidstvo a ne proti lidstvu. No, ale já si rodové linie nezkoumám, mí předci jsou z této země, chtěla bych napsat české, ale nějak se mi to slovo už hnusí, po této současné vládě a např. výroku zrůdy Černochové, že si nesmí nechat vzít slovo vlastenectví, tak prostě napíšu - "z téhle země".
Žádný židi, žádný ghetta, žádný satanismus, žádný holocausty.
Ale pochopitelně je možné, že někde ve směsce genů někde byl i nějaký žid, ač nechápu, o co má geneticky jít. Podle mě to už dávno není v krvi, ale v hlavě.
V krvi to mají asi Palestinci.
A pikantní na tom je, že prý Palestince nesnáší i Arabové kolem nich, protože jsou prý hrozní, strašní, špinaví, nepořádní, křiví, zlí, pomlouvají a žerou ptáčky, psy a krtky. Co jsem tak četla ze židovského mainstreamu. Tak vida, i ten gen je problém, krev nebo hlava, je to jedno. :-D

U příspěvku:Mestečko na juhu
slnko (Občasný) - 1.8. >
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 1.8. > Stejně nakonec vyjde najevo, že ýťa, stejně jako Ašnar Kaštan a Hitler, má židovský předky
U příspěvku:Drž si ho ad... .
Čtenář - 1.8. > až skončí potřeba tohle! dělat, především tobě se uleví
U příspěvku:Balada o nadýchaném hovnu
analfagot (Stálý) - 31.7. > Po dlouhý době jsem si přečetl Baladu... a musím se omluvit všem čtenářům, protože tam je asi 20 pravopisných chyb! Hrůza!
Nechápu ZKOUŠKU, že mě neupozornila💩💩💩
U příspěvku:Test inteligence...
Čtenář - 31.7. > This image presents an intriguing intelligence test, asking which shape isn't a square. It reminds me of the rice purity test—both challenge our perceptions and reveal unexpected truths about ourselves!
U příspěvku:Oplatčin test z horrorových filmů
Čtenář - 31.7. > [http://example.com/ Key]
[[http://example.com/|Key]]
[This link](http://example.net)
[KEY]: http://example.com/
example
Key: http://example.com/
[url=https://example.com/]example[/url]
"key":https://example.com/
U příspěvku:Oplatčin test z horrorových filmů
Čtenář - 31.7. > This is a fascinating twist on classic horror themes! It reminds me of the [url=https://ricepurity-test.org/]rice purity test[/url] in how it challenges perceptions and reveals hidden depths. Your creative spin with Czech films adds a unique flavor! Great job!
U příspěvku:Test MASOSONIC Mohave airport
Čtenář - 31.7. > It’s fascinating how advancements in technology continue to push boundaries, much like the rice purity test challenges perceptions in a different realm. Both showcase unique journeys of exploration and discovery!
U příspěvku:Test MASOSONIC Mohave airport
Čtenář - 31.7. > It’s fascinating how advancements in technology continue to push boundaries, much like the "rice purity test" challenges perceptions in a different realm. Both showcase unique journeys of exploration and discovery!
U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
j.f.julian (Stálý) - 30.7. > PřilítliMimozemšťani> Já ti děkuji, škoda že nejsi na poesii, poslal bych ti knihu☺️☺️ahoj,j.
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 30.7. > PřilítliMimozemšťani> 





Ještě k té tezi, jak funguje temnota, že tyto satanistické struktury jsou asi vesmírný vir. Podle toho, co jsem zažila, tak to tak je. Ty entity, které by odpovídaly satanistům, jsou pořád stejné, vážně by to odpovídalo nějakým již mrtvým bestiálně zlým bytostem, které ale nemají vlastní rozhodovací možnosti. Jsou vážně spíš jak program. Jsou zaseklé v nějaké póze, nejsou schopny vyšších rozhodovacích a manévrovacích dovedností. Jsou to tupé prázdné bytosti, pokud jsou reální.
No a jestli je v nich ten vesmírný vir, tak oni nemají duši, třeba ji neměli nikdy, prostě se zrodí lidská forma bytosti, ale nedostane duši a je v ní jen ten vesmírný vir. Pak se to stane popovou hvězdou, žere to adrenochrom a přitom to není člověk a nikdy nebyl.
A to nejsou jen popové hvězdy, že.
No tak když je v tom ten vesmírný vir, tak po smrti z toho nevyjde duše, prostě to chcípne a nic duševního to v sobě nikdy nemělo, duše není, zbyla jen nicota. Přičemž tyto bytosti dělají celý život věci, že po nich zůstává nicota.

A to je právě ten princip. Že je to nicota. Že pak jako vlastně neexistuje viník, na kterého je možného ukázat a říct - to on! Ne, je jen nicota. K těmto bytostem se nemá smysl obracet v jakékoliv naději, že se nějak změní, že si uvědomí, co dělají, že nějak otočí. Ne, v nich je jenom nicota.
Správné je je zlikvidovat, žádné odpouštění, nic takového.
Jenže, lidi si toto málo uvědomují a to, že se toto děje a je to tolerováno, vede k velkému poškození kosmologické obrany, zkrátka lidstvo jako kolektiv získává veliký hřích a s touto energií a kosmologickým nastavením pracují ti Drakoniáni.

Jakmile lidstvo o ničem neví a ono se to děje, tak není hřích a Drakoniáni nezískávají žádná práva.
Jakmile se to ví a ono se to děje a nikdo nezasahuje a nechává se to běžet dál, tak se děje velký hřích a Drakoniáni získávají sílu.

Přičemž, jakoby se to neví a jakoby to není jisté a jakoby to není potvrzené. Jenže je. Ta svědectví jsou, mluví o tom herci a zpěváci, ztrácejí se děti ...
Takže, lidstvo je povinné s tím něco dělat.

Přičemž, se s tím jakoby něco děje přes povídačky Q-Annon, údajné zásahy Aliance ... bylo by to fajn, ale co když jsou to všechno jenom povídačky a prakticky s tím nikdo nic nedělá?
A nejhorší je, že teď teda to zaplatí ty satanistické zrůdy, teď tedy půjdou do toho pekla a pěkně zaplatí všechno to, co způsobily, všechno to děsivé utrpení ... jenže ony nic nezaplatí, prostě se to rozprskne jako nicota, nic z toho nezbude, celou dobu je to vesmírný vir a nicota. Nikdy se to nezmění a bude to tu, dokud se to nemilosrdně nevyvraždí a tato věc se bude pečlivě monitorovat.

Zkrátka, musí dojít k hloubkovému tažení proti satanismu. Celosvětově.
Pokud chceme být lidská civilizace.
Žádná zrůdička, která to kdy užívala nesmí zůstat naživu a musí se jasně monitorovat ztracené děti.
Aby se dalo říci o tom, co se tu děje, že je tu lidská civilizace.




U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 30.7. > Obě ty básně jsou dojemné a popis mezi tím je umělecký taky. :-)
U příspěvku:PLÁČ A. BABIŠE
analfagot (Stálý) - 30.7. > https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.parlamentnilisty.cz%2Farena%2Frozhovory%2FPerte-to-do-nich-nesmime-to-vylejt-Exposlanec-byl-u-jednani-Bouchne-to-varuje-685901%3Ffbclid%3DIwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3ulcR8Te3813VNStCVanN61SDayFL4GHbMZDfrTCLrHLXKanKCfE_W7lQ_aem_UPxIfZSdSVZoEVMntJ90Gg&h=AT2PhMCX3v8whGnIalDvW_oWFnJUVpL2CqBd05taCpvvzn9cmucgxpWxFL6mbpFUxQJ6BMRUjG3ZizBiUkT0F7SKSVSI0eEKt0D7PKg1GQuFntB8LzTztyFyhy8AziiowLTkV606YDiTWS80&__tn__=R]-R&c[0]=AT0Z6jPs1Gb7jacD5rSAfv1WCW8pA8CeRzt_IU1nmWYIlgZbELcHvkrs3hocFVoqpVzP2fBW706DJMlXCcr2a2wmuYiTK8Q5Itpfyi6gQkZO8APnHELl2k01xnwnX_41ut0xY13E-ucBRSNESAwYoDqO8YkWZuLzdXQ5JFtG0TbMstkzxyMDwA1bT90dQ_8Z
U příspěvku:PARIS - STRIPTÍZ
love (Pravidelný) - 30.7. > BOHUŇO - VOKAŽ CO MÁŠ!
CHCEM VIDĚT VŠECHNA ZÁKOUTÍ TVÝHO ŠNEKA!

U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
j.f.julian (Stálý) - 30.7. > BOHUŇO, jsem rád že se ti básně líbí!
A teď se předveď TY!
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 30.7. > PřilítliMimozemšťani> 




Satanisti měli ten plán dobře vymyšlený, vlastně takto by skutečně šlo udělat z lidí otroky na dálkové ovládání. Pomocí hypnozy a nacizace společnosti, skrze bezvěrství a technokracii a vození rádoby šlechtených za nos, že konspirátoři lžou, nebo by konspirátoři už nebyli, protože by byli vyvraždění utajovanými technologiemi.
Jak do toho ale zasáhla GF, tak se jim ten plán hroutí.
Akorát se ukazují víc a víc a jejich plány jsou jasně vidět.

Na aeronetu je článek o tom ceremoninálu na olympiádě v Paříži:

https://aeronet.news/analyza-zahajovaciho-ceremonialu-loh-2024-potvrzuje-ze-jsme-byli-svedky-satanistickeho-okultniho-ceremonialu-k-ucteni-molocha-a-oznameni-prijezdu-4-jezdce-apokalypsy-pred-vypuknutim-iii-sv-valky/


Vyvolat válku s Ruskem, nepokoje a rozvrat společnosti, no zatím se jim to daří, ale nějak nevěřím, že se jim podaří vyvolat reálnou velkou světovou válku a velký chaos a ten definitivní rozvrat národů a pád do kyborgizace s vítězstvím satanistických božstev. Právě proto, že vyhrála Galaktická federace a ne oni.
Jehova i Šiva odtáhli a to byla zlá božstva aspoň nějak kosmologicky oprávněná, i když Drakoniáni. Všelijaké příšery, co žerou děti, to jsou zřejmě vyobrazení reptiliánů, nebo nějakých degenerativních geneticky vytvořených oblud.
To, že satanistická vrstva pije dětskou adrenochromovou krev, to je zřejmě otřesná realita a tento tupý primitivní satanismus, kdy se z těch uživatelů stávají divné atavické obludy a bestie a definitivně ztrácí lidskou duši, to je podle mě projev toho vesmírného viru.

Věřím, že tyto bytosti se rozpadnou na prach, na nicotu, jak ten vesmírný vir. Ve zlu je hodně vrstev, něco je vesmírný vir a něco jsou divné zlé mimozemské rasy a něco jsou Drakoniáni.
Ti, co se začali vrtat v dimenzionálních a mimozemských systémech, jsou až neuvěřitelní kosmologičtí idioti a bezvěrci, podle mě jde taky o vesmírný vir. Ta zpráchnivělost si prostě vytvořila sadu lidských figurek, které ovšem vyjevují abnormálně nelidskou a zhovadilou povahu, která velice přesahuje jakékoliv limity a normy lidské duše. Přitom v tom je vesmírný vir a budoucí nicota.
To jsou všelijací tihle satanisti. Tomu se vážně nedá nijak odpouštět, když to chcípne, nic z toho nevyleze, protože to prostě přestane existovat. Nemají duši.

Jestli je to pravda, s těmito adrenochromy, jakože s nejvyšší pravděpodobností je, tak jedním svědectvím se proslavil M. Culcin, nebo ještě nějaký jiný herec. Už si to přesně nepamatuju, ale ten tvrdil, že si ho v době rozpuku jeho slávy vzal nějaký divný patron, magnát, někdo takový do zákulisí a tam že viděl umučené dítě a byli tam další a že si pochvalovali, jak dlouho vydrželi to dítě mučit atd. a pak mu nabídli právě tu krev, případně nějakou adrenochromovou upraveninu z toho. No on to odmítl. Pochopitelně. Říkal, že s nimi pak měl problémy.
No ale co to je za povahu, když to někdo neodmítne?
Podle mě se toho je schopný napít pouze vesmírný vir a satanistická zrůda, která už je tak rozená.

Tyto satanistické struktury jsou doopravdy okultního charakteru. Jsou to divné plápolavé nicoty a temnoty, vyznačují se patosem, přiblblým rádoby efektním a tiše významným symbolismem, zhýralostí, … hollywood a vatikán a prostě na blinkání na blití. Vše jsou to struktury vesmírného viru.
Ti Drakoniáni jsou ve skutečnosti proti tomuto ještě šlechetná existence, protože jsou eminence pekel a mají spor se Stvořitelem a s těmito dobytky od vesmírného viru zachází a formují z nich struktury a strkají nám je před ksicht.
Takže z toho máme prasoidně zkurveně hnusný dekadentní ceremoniál OH.
Tak zase, jsou to Frantíci, to člověk musí taky připočítat.
Výbuch mozkové pěny nějaké aristokracie je u nich asi pravidelně udržovaný rituál, podobně jako se židovským pogromem. Frantíci to možná spojí dohromady.

Bylo by fajn, kdyby si tyhle společenské radůstky i s muslimským hněvem nechali tam u nich a nemělo tendence to zasahovat do střední Evropy. Bylo by to fajn.
Pak by se mohla rozpadnout ta EU a my utvořit středo-východní evropský spolek států spřátelený s Ruskem, což je naše jediná reálná budoucnost.
Že se na západě podaří někomu strhnout revoluci, celý to tam převorat tam a zpátky a nasadit tam něco dočista jiného, to vypadá pravděpodobně.
Dav je tam krmený sračkami, hněv stoupá, ale mozkový mlha neumožňuje prokouknout situaci. Teď západní lidi nemají z čeho jak vyváznout, protože nejsou Slovani, musí být demokrati a zakládat si na předcích a svých velkolepých aristokratických státech, když se jim něco nelíbí, jsou komouš a to na západě něco znamená …. zkrátka jejich nakumulovaný neuvědomovaný hněv se dá vzít a dát jim únikovou cestičku, aby pak jak ty blbečci s klíčkama v 1989 zařídili převrat, kam satanisti budou chtít.
Pokud jim to tam mezitím nerozsekají muslimové, ale ty oni se snaží určitě taky podchytit.

Takže říkám, už 2015 jsme měli postavit znovu Železnou oponu a oproti komunistickým předkům ji pořádně vytunit. Vždy by se to vyplatilo, za všech okolností, vůbec se to nemělo bourat.



U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 30.7. > PřilítliMimozemšťani> židi posraný, jen do nich!
U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
Čtenář - 30.7. > čtenář> zapomněls na ufony jíťu a dvojitého zendricha. taky na redaktory macíka a petulu, chovatele mírozema a... a to je všechno. uf!
U příspěvku:O PSÍKOVI+NÁVRATY DO NENÁVRATNA-B. Eilish+S. Gomez
Čtenář - 30.7. > Psík jula a kočička čumňauko. Ty vole!
U příspěvku:Once upon a time at sunset...
Čtenář - 30.7. > What a beautiful setting for a story! If you're interested in tracking time and sunsets, you should check out the time calculator. It's a great tool for calculating the time of sunset at any location around the world.
U příspěvku:Řekovní
Čtenář - 30.7. > example
U příspěvku:Řekovní
Čtenář - 30.7. > [url=https://example.com/]example[/url]
U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
PřilítliMimozemšťani (Stálý) - 29.7. > PřilítliMimozemšťani> 







Ten plán na kyborgizaci lidstva byl velice dobře vymyšlený, jak je znát ze soudobých dějů. Kdyby do toho nezasáhla GF a kosmický zázrak, tak by jim to dokonale vyšlo.
Nebudu řešit starověké židy a co to byla nějaká archa úmluvy, nebo co to sebou táhli za zvukovou zbraň, že se rozpadly hradby Jericha, co to byl Golem a proč o to židi usilovali, nebo proč po Faustovi zůstal barák narvaný technologiemi a díra ve stropě … prostě je z dnešního pohledu znát, že židovství je o divných technologiích.
Ale to, co jelo v současné době, to byl už jen fenomenální dojezd všech těch starých plánů.
Vlastně dnes je vidět dokonale, jak to chtěli udělat. Minimálně od 30. let se plošně očkuje a jaký to má reálně dopad nikdo nezkoumá, ale může to plynule generaci po generaci ničit DNA a nechávat hloupnout a oplošťovat člověka a dělat ho poddajnějším. Což tak klidně může být, protože proti dřívějšímu lidu jsme hloupější a poddajnější a méně divocí a odbojní.
Dále v 90. letech nasadili HAARP a později začali rozvíjet sítě 3G – 5G, což je plně nasazeno už kolem milénia.
Měli vlastně dokonalý jednoduchý plán, který by jim býval vyšel.
V 90. letech toto jelo natvrdo – při rozvíjejícím se internetu a všeobecné diskuzi si vytipovali lidi, kteří něco vědí a tuší a začali je tiše zabíjet dálkově. Každý údajně spáchal sebevraždu, zemřel ve spánku atd. Nedalo se to dokázat. Nikdo o tom člověku nemusel nic vědět, ani že něco věděl.
Do této obludnosti začala po r. 2000 silně zasahovat Galaktická federace, ale bez jejich zásahu by to jelo dále.
Všechno jsme měli před očima, jak to šlo. Plíživá fašizace a satanizace společnosti, vylučování a ostrakizace jiných, než nacistických lidí ve studiu i později v životě. Vytvářející se podivné sítě nových kariéristů s fašistickým myšlením a vylučování jinak smýšlejících ze společnosti v kombinaci s vytrvalým utajeným dálkovým zabíjením nepohodlných, kteří se dali díky internetové stopě snadno identifikovat – to by vedlo k ještě drsnějšímu stavu společnosti, než je tato.
Ale ta plíživá nacizace, šeď, utahování šroubů, debilnění vědních oborů a snižování všeobecné úrovně, zároveň neustálá perverze a amorálnost veřejného prostoru, tyranie dětských duší na sociálních sítích atd. … bylo to znát, strašně moc.
Takže tento stav evidentně chtěli udržovat co nejdéle. Protože čím delší dobu by měli na dálkové a utajené zabíjení nepohodlných a překrucování společnosti k fašismu, tím by vypěstovali celou jednu generaci, která by tomuto stavu přivykla, nikdy by nic jiného nezažila, neměla by srovnání a prostě by to považovali za normální záležitost. Pak, když by měli takto otupělou generaci a uhasili by všechny vzestupné duchovní proudy a pozabíjeli šamany a konspirátory a odpůrce této jejich bestiality, tak pak by teprve zavedli covid a očkování na něj.
A dali by si s tím systematickou práci, detaily by měli vyřešené, nikdo by nic nepoznal. Kdyby na to měli čas, tak by to udělali tak, že by neremcal nikdo a žádný odpor by nevznikl. Stačilo by to zkombinovat s nějakým vojenským stavem a očkovali by se všichni.
Pak by tyto zombies zrůdičky, jak nyní vidíme, navedli do války s Ruskem, tím by vznikla obrovská světová válka a lidi by se pomlátili jak zvířata mezi sebou, navěky by zmizela jakákoliv morálka a lidská duše.
Pak by konečně nad zničený Izrael přilétla zrůda Jehova a jestli je to Lucifer, Jehova, či jiná bestie, už by to nehrálo roli, duch by byl zničený. Židi, ti satanističtí, by byli prohlášeni za vůdce světa a zbytek, kyborgizovaná pomlácená poločlověčí obludka by jim propadla do otroctví.
A kyborg vesmírná nacistická invaze by bouchla šáňo, protože by definitivně získali tuto planetu do rukou.

No, tak naštěstí se to odehrálo jinak a satanistické NWO začalo prohrávat už po r. 2000, pak výrazně 2019, kdy jim napadení čarodějové udělali takové tóčo a céres, že se tu dimenzionálně rozhoupal kosmos a z jejich zatuchlého smrádku tu byl pořádný fičák a všechny tyto odporné kyborg bestie, reptiliáni, šediváci a jiná verbež musela vypadnout. 2020 to vzdal i Šiva a ke konci roku 2020 se jednoznačně ukázalo, že vesmírní Drakoniáni již nemají právo uzurpovat tento svět.
Takže NWO ztratilo nejvrchnější vedení, muselo všechny svoje kroky začít realizovat hekticky a vše je řízeno tak, aby bylo jasně vidět, o co jim šlo.

A odpor proti nim už není možné tak snadno zlikvidovat, kupř. GF kde může, tam se snaží zabraňovat následkům útoků těchto zbraní, tzn. účinky těch zbraní odkloňuje, zachránili takto určitě spoustu lidí. Zároveň ale ty útoky nechávají běžet, abychom si nemysleli, že je to nějaký výmysl. Tím vzniká hodně lidí, kteří něco takového zažili, znají zvonění do hlavy, podsouvání myšlenek, hororové sny, technické strašení, nebo rovnou útoky psychotronikou, technickou schizofrenii atd. Zároveň jsou ale naživu a pamatují si to.

Ono všeho do času.

Snažit se z kyborgizace dělat „demokracii“, že jako normální lidi nemají právo proti tomuto krvavě jít a vypráskat takové bastardy, kteří toto chtějí z planety … no můžou to zkusit, ale GF jim nakonec zavře nedemokraticky držku a z planety je vypráská tak jako tak. A klidně i s nálepkou „antisemita“.
GF nehodlá vraždit židy podle etnického klíče, to je snad už jasné.


U příspěvku:Andělské utopické možnosti vývoje vztahu lidí a planety
Čtenář - 29.7. > PřilítliMimozemšťani> DOBŘE JIM NAKLÁDÁŠ, SVINÍM ŽIDOVSKEJ, JEN TAK DÁL!
  <<< předchozí 
3.strana poznámek
 další >>>  
     
    Copyright © 1999-2003 WEB2U.cz, Doslovné ani částečně upravené přebírání příspěvků a informací z tohoto serveru není povoleno bez předchozího písemného svolení vydavatele.

Design by Váš WEB

Addictive Zone Orbital Defender Game
 
free web hit counter